Termeni & Condiții

Din momentul in care dumneavoastra ati finalizat o comanda, pregatirea produselor si a coletului se va face in 4-6 zile lucratoare .
La aceasta perioada de timp se mai adauga zilele necesare livrarii(transportului), dupa caz, curierat rapid sau Posta Romana.
NU SE FAC LIVRARI SAMBATA, DUMINICA!

COMANDA MINIMĂ ESTE DE 70 LEI!

Produsele sunt însoțite de Factură, și Certificat de Calitate. Chitanța se emite de către prestatorul serviciilor de livrare.
Plata produselor se face în sistem RAMBURS (plată la livrare) la ridicare coletului. Taxele de livrare sunt achitate de către CUMPĂRĂTOR. Aceste taxe diferă în funcție de modalitatea de livrare (POȘTA ROMÂNĂ sau FAN COURIER), precum și de valoare sau greutatea coletului. Detalii despre modalitatea de livrare găsiți aici.
Magazinul nostru poate fi vizitat fără să fi autentificat sau înregistrat în baza noastră de date. Acest lucru se face cu ajutorul meniului din partea superioră a paginii de start. 

Comenziile se pot efectua doar ONLINE, astfel:

  • CU AUTENTIFICARE. Această variantă are avantajul păstrarii istoricului comenziilor dumneavoastră precum și introducerea o singură dată a detaliilor legate de adresa de facturare și/sau de livrare.
  • FĂRĂ AUTENTIFICARE. În acest caz, la fiecare comandă trebuie completate toate detaliile necesare livrării produselor.

Nu se preiau comenzi telefonic sau prin email!